Bedankt voor uw deelname aan mijn onderzoek naar de bedrijfsovername markt!

Naar aanleiding van mijn onderzoek heb ik een tijdje geleden een kwantitatief onderzoek gedaan naar de bedrijfsovername markt. Dit onderzoek is mijn afstudeerscriptie voor mijn opleiding aan Zuyd University.

bedrijfsovernamen

Mijn onderzoek heeft zich volledig gericht op een transparantere en eerlijkere bedrijfsovername markt. Er blijkt uit de onderzoeksresultaten dat er aan de vragende kant irritaties zijn over de inefficiënte bedrijfsovername markt. Dit is met name het geval bij Micro bedrijven, die 90% van de markt uitmaken. Hier ziet u al de impact van een inefficiënte bedrijfsovername markt, gezien het feit dat het grootste gedeelte van de markt irritaties opwekt.

Aan de verkoopkant ligt het probleem dat er teveel tijd wordt gestoken in afspraken die nergens toe leiden en dit is zowel voor de verkoper als voor de koper ongewenst.

De onderzoeksdata laat ons zien hoe deze problemen opgelost dienen te worden en Pro-Ondernemer gaat met een oplossing komen die later dit jaar de bedrijfsovername markt zal verbeteren.

In ruil voor deelname aan mijn onderzoek werden er vijf exemplaren verloot van het boek ‘Running Lean’. De gelukkige winnaars hebben inmiddels hun exemplaar opgestuurd gekregen. Ik wens hen veel leesplezier en wil de overige deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan mijn onderzoek.

Ik heb gekozen voor het boek ‘Running Lean’ omdat dit boek aansluit bij onze denkwijze en de huidige tendens in de economie. Tegenwoordig zijn er veel ondernemers die een nieuw product of dienst op de markt willen brengen. Dit vergt veel aandacht en een juiste strategie. Juist bij de belangrijkste momenten bij het opzetten van een bedrijf worden er essentiële zaken vergeten. Running Lean beschrijft hoe je op een effectieve en strategische wijze je product of dienst op de markt brengt. Dit niet op een langzame manier, maar op een snelle en effectieve wijze.

Met vriendelijke groet,

Amadeo Brands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>